قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

کشف ۲ تن مواد مخدر در فرودگاه‌های کشور

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف بیش از ۲ تن مواد مخدر در فرودگاه‌های کشور طی ۱۱ ماه امسال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 09
کد خبر: ۲۳۱۹۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار رضا بنی اسدی فر به تشریح اقدامات و عملکرد رده‌های پلیس پیشگیری در ۱۱ ماهه سال جاری پرداخت و گفت: با اشاره به افزایش ۲۱ درصدی پرواز‌های داخلی و خارجی، پلیس فرودگاه‌های کشور از ابتدای سال جاری موفق شد با تلاش شبانه روزی امنیت بیش از ۴۰ میلیون مسافر را در قالب بیش از ۳۳۳ هزار پرواز داخلی و خارجی تأمین و رضایت مراجعه کنندگان را به خوبی جلب کند.

 این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: با اقدامات مؤثر پیشگیرانه این پلیس توانسته است، قاچاق کالا و ارز در حوزه خطوط هوایی را مدیریت که این کشفیات در مقایسه با مدت مشابه آن در سال گذشته از افزایش ۱۳۲ درصدی با ارزش تقریبی ۶ هزار و ۴۳۸ میلیارد و ۶۵۴ میلیون ریال برخوردار بوده است.

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا با تأکید بر اینکه در ۱۱ ماهه سال جاری ۲ تن و ۲۱۷ کیلو و ۷۱۲ گرم انواع مواد مخدر در فرودگاه‌های کشور کشف و ضبط شده است، گفت: در این ارتباط ۱۰ هزار و ۴۷۶ نفر دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شده‌اند.

وی تصریح کرد: در این بازه زمانی ۱۶ کیلو و ۲۳۷ گرم طلا، ۱۹ کیلو و ۴۶۳ گرم شمش طلا و ۳۲۲ قطعه سکه طلای غیرمجاز از مسافران خطوط هوایی کشف شد.

سردار بنی اسدی فر گفت: در سال جاری و تاکنون همکاران بنده موفق به کشف تعداد ۴۹ دستگاه خودرو و موتور سیکلت سرقتی شده و با حکم مرجع قضائی تعداد ۱۱ هزار و ۷۱۷ دستگاه وسیله نقلیه را توقیف کرده‌اند.

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا در پایان خاطرنشان کرد: پلیس فرودگاه آمادگی لازم برای تأمین امنیت مسافران نوروزی را دارد و افتخار می‌کند با تلاش شبانه روزی و مجاهدانه کارکنان خود، در فرودگاه‌های کشور، آرامش، توأم با نشاط را برای آنان فراهم سازد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار